Jednoduchý recept

Těstoviny domácí přílohové (polotovar)

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 1721

Ingredience

900 g Mouka pšeničná hrubá
160 g Vejce slepičí
140 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 345 kcal
Kilojoule 1 444kJ
19% Sacharidy 68 g
4% Tuky 3 g
1% Sodík 23 mg
19% Bílkoviny 11 g

Těstoviny domácí přílohové (polotovar) postup přípravy receptu:

1

Z prosáté mouky, vajec a vody zpracujeme těsto. Rozdělíme je na menší bochánky, které necháme přikryté odpočinout asi 20 minut.

2

Bochánky rozválíme na pomoučeném vále na tenké placky. Po částečném oschnutí placky nakrájíme na různé tvary - flíčky, široké nudle apod. Necháme proschnout.

3

Těstoviny vaříme obvyklým způsobem, navaří se až o 150%.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept