Recept

Italská polévka s rýží a hráškem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 17222

Ingredience

4 polévková lžíce Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
40 g Máslo čerstvé
50 g Rýže loupaná
50 g Sýr Gouda 45%
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 199 kcal
Kilojoule 833kJ
5% Sacharidy 17 g
16% Tuky 12 g
17% Sodík 345 mg
10% Bílkoviny 5 g

Italská polévka s rýží a hráškem postup přípravy receptu:

1

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vodou a dobře povaříme.

2

Do polévky zavaříme spařenou rýži a uvaříme ji doměkka. Přidáme okapaný hrášek, osolíme a necháme jen přejít varem.

3

Zvlášť podáváme nastrouhaný sýr.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept