Recept

Vepřové kotlety se žampiony v alobalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17253

Ingredience

1 ks Cibule
30 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
30 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vepřové kotlety
150 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 311 kcal
Kilojoule 1 303kJ
1% Sacharidy 4 g
30% Tuky 23 g
13% Sodík 254 mg
40% Bílkoviny 22 g

Vepřové kotlety se žampiony v alobalu postup přípravy receptu:

1

Kotlety omyjeme, po okrajích nařízneme, naklepeme a opečeme po obou stranách na sádle. Maso osolíme, opepříme a položíme na plátky alobalu.

2

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a očištěné, na plátky nakrájené žampiony osmahneme na másle, osolíme a přidáme nasekanou petrželku. Směs rozdělíme na kotlety, alobal dobře uzavřeme a položíme na plech. Pečeme v silně vyhřáté troubě asi 20 minut.

3

Pokrm podáváme v alobalu, který pootevřeme.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept