Recept

Vídeňský jehněčí hřbet

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17254

Ingredience

2 ks Cibule
1000 g Jehněčí hřbet
1 ks Mrkev kořen
40 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
400 ml Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 817 kcal
Kilojoule 3 418kJ
2% Sacharidy 8 g
204% Tuky 153 g
18% Sodík 350 mg
78% Bílkoviny 44 g

Vídeňský jehněčí hřbet postup přípravy receptu:

1

Omytý jehněčí hřbet osolíme a potřeme rozetřeným česnekem. Maso vložíme do pekáče na rozehřáté sádlo a pečeme v mírně vyhřáté troubě.

2

Po chvíli maso podlijeme vodou, přidáme cibuli, oloupanou, rozpůlenou mrkev a za častého přelévání šťávou a podlévání vodou upečeme doměkka.

3

Upečené maso naporcujeme a polijeme šťávou.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept