Recept

Kapr na zelenině a koření

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17257

Ingredience

1 ks Bobkový list
100 g Celer bulvový
150 g Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
4 ks Jalovec
800 g Kapr obecný
100 g Mrkev kořen
4 ks Nové koření celé
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
5 ks Pepř černý celý
1 kávová lžička Sůl
1 dl Víno červené
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 506 kcal
Kilojoule 2 118kJ
15% Sacharidy 52 g
95% Tuky 71 g
17% Sodík 337 mg
80% Bílkoviny 45 g

Kapr na zelenině a koření postup přípravy receptu:

1

Kuličky pepře rozdrtíme v hrnci, přidáme ostatní koření, česnek, ocet a přilijeme 1/2 l vody. Nálev chvíli povaříme, přecedíme a přidáme do něj očištěnou, na kostičky nakrájenou zeleninu. Znovu povaříme, zalijeme vínem a dovaříme.

2

Přidáme omyté, osolené porce kapra, citronovou šťávu a maso vaříme asi 15 minut doměkka.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami nebo s těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept