Recept

Lín s kaparovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 17262

Ingredience

1 ks Bobkový list
2 polévková lžíce Citronová šťáva
2 kávová lžička Kapary sterilované
800 g Lín
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
4 ks Nové koření celé
4 ks Pepř černý celý
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vaječný žloutek slepičí
1 l Voda pitná
50 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 396 kcal
Kilojoule 1 656kJ
8% Sacharidy 28 g
19% Tuky 14 g
20% Sodík 399 mg
79% Bílkoviny 44 g

Lín s kaparovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Očištěnou kořenovou zeleninu a koření povaříme ve vodě, vložíme omyté porce lína a zvolna uvaříme doměkka.

2

Žloutky s máslem a se solí šleháme v kastrůlku na mírném ohni do zhoustnutí. Přidáme citronovou šťávu a procezený vývar z lína. Nakonec do omáčky vmícháme nasekané kapary.

3

Porce ryby upravíme na talíře a přelijeme připravenou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept