Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 17264

Ingredience

800 g Candát obecný
3 ks Cibule
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
2 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 153 kcal
Kilojoule 639kJ
3% Sacharidy 10 g
5% Tuky 4 g
10% Sodík 203 mg
35% Bílkoviny 19 g

Perkelt z candáta postup přípravy receptu:

1

Očištěné porce candáta osolíme a necháme asi 30 minut odležet v chladničce.

2

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle, vmícháme mletou papriku, zalijeme vodou a povaříme. Do vařícího základu vložíme porce ryby a dusíme 20-25 minut.

3

Při podávání perkelt obložíme očištěnými, na nudličkami nakrájenými paprikami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept