Štika s rajčaty a paprikami
85 min.
Ingredience
- 50gramůCibule
 - 1lžičkaSůl
 - 500gramůBrambory
 - 250gramůRajčata
 - 250gramůPaprikové lusky čerstvé
 - 2lžíceOlej rostlinný
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 600gramůŠtika obecná
 - 1lžícePažitka
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
211 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
5 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očištěné porce štiky nakrájíme na malé filety a osolíme.
 - 2Oloupané brambory, cibuli a rajčata nakrájíme na plátky, očištěné papriky na nudličky.
 - 3Mísu z varného skla vymažeme olejem a urovnáme do ní střídavě vrstvy brambor, cibule, rajčat, paprik a ryby. Každou vrstvu osolíme a opepříme.
 - 4Pokrm pečeme v mírně vyhřáté troubě asi 1 hodinu. Před podáváním posypeme nasekanou pažitkou (nebo petrželkou).
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.