Recept

Štika s rajčaty a paprikami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 17267

Ingredience

500 g Brambory
50 g Cibule
2 polévková lžíce Olej rostlinný
250 g Paprikové lusky čerstvé
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
250 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
600 g Štika obecná

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 211 kcal
Kilojoule 885kJ
7% Sacharidy 24 g
6% Tuky 5 g
11% Sodík 211 mg
38% Bílkoviny 21 g

Štika s rajčaty a paprikami postup přípravy receptu:

1

Očištěné porce štiky nakrájíme na malé filety a osolíme.

2

Oloupané brambory, cibuli a rajčata nakrájíme na plátky, očištěné papriky na nudličky.

3

Mísu z varného skla vymažeme olejem a urovnáme do ní střídavě vrstvy brambor, cibule, rajčat, paprik a ryby. Každou vrstvu osolíme a opepříme.

4

Pokrm pečeme v mírně vyhřáté troubě asi 1 hodinu. Před podáváním posypeme nasekanou pažitkou (nebo petrželkou).

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept