Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 17274

Ingredience

2 ks Cibule
2 ks Citrony
50 ml Olej rostlinný
1 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
3 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
600 g Úhoř říční

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 335 kcal
Kilojoule 1 403kJ
4% Sacharidy 14 g
35% Tuky 26 g
10% Sodík 201 mg
30% Bílkoviny 17 g

Šašlik z úhoře postup přípravy receptu:

1

Úhoře stáhneme z kůže, nakrájíme na dílky a osolíme a opepříme. Střídavě napichujeme na jehly kousky úhoře, plátky omytého citronu, plátky očištěné papriky, cibule a omytých rajčat.

2

Špízy opepříme a opékáme v troubě pod grilem nebo na oleji v pánvi.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramobrami a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept