Recept

Kančí hřbet na slanině

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17293

Ingredience

100 g Cibule
700 g Kančí maso
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
4 ks Nové koření celé
40 g Slanina vepřová
60 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 422 kcal
Kilojoule 1 766kJ
2% Sacharidy 6 g
34% Tuky 25 g
14% Sodík 287 mg
70% Bílkoviny 40 g

Kančí hřbet na slanině postup přípravy receptu:

1

Očištěný a omytý kančí hřbet přesekneme, osušíme a protkneme částí slaniny.

2

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli spolu se zbylou slaninou zpěníme na sádle, vložíme osolené maso, opečeme a podlijeme vodou (nebo vývarem). Přidáme koření a dáme péci do trouby. Během pečení maso přeléváme vypečenou šťávou a podléváme vodou.

3

Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou a osmahneme. Zalijeme vodou a chvíli povaříme. Šťávu necedíme. Maso nakrájíme na porce a šťávou přeléváme.

Poznámka

Podáváme s vařenými nebo opečenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept