Kančí hřbet na slanině

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
422 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
25 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
593 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný a omytý kančí hřbet přesekneme, osušíme a protkneme částí slaniny.
  • 2
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli spolu se zbylou slaninou zpěníme na sádle, vložíme osolené maso, opečeme a podlijeme vodou (nebo vývarem). Přidáme koření a dáme péci do trouby. Během pečení maso přeléváme vypečenou šťávou a podléváme vodou.
  • 3
    Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou a osmahneme. Zalijeme vodou a chvíli povaříme. Šťávu necedíme. Maso nakrájíme na porce a šťávou přeléváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.