Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 17295

Ingredience

100 g Cibule
700 g Kančí plec
800 g Kapusta hlávková
1 špetka Kmín drcený
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
60 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 478 kcal
Kilojoule 2 000kJ
7% Sacharidy 27 g
29% Tuky 22 g
15% Sodík 291 mg
82% Bílkoviny 46 g

Kančí plec v kapustě postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a omytou kančí plec nakrájíme na malé kostky.

2

Na polovině oleje mírně osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, vložíme maso, osolíme, opepříme a za občasného míchání dusíme ve vlastní šťávě. Poté maso zalijeme částí vody a znovu podusíme.

3

Očištěnou a omytou kapustu zbavíme košťálů a nakrájíme na kousky. Přidáme k dušeném masu, okmínujeme, zalijeme zbylou vodou a ještě krátce podusíme.

4

Nakonec pokrm zahustíme světlou jíškou připravenou ze zbylého oleje a mouky, dobře promícháme a povaříme, nakonec přidáme česnek utřený se solí.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept