Recept

Lín na slanině a koření

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 17310

Ingredience

1 ks Citrony
1 špetka Kari koření
800 g Lín
1 špetka Muškátový květ
50 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
40 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
1 špetka Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 241 kcal
Kilojoule 1 010kJ
1% Sacharidy 3 g
12% Tuky 9 g
14% Sodík 278 mg
65% Bílkoviny 37 g

Lín na slanině a koření postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté porce lína na hřbetě několikrát nařízneme. Do otvorů vložíme kousky slaniny a do jednoho plátek omytého citronu. Maso pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet.

2

Koření smícháme se solí a každou porci lína směsí potřeme. Pokapeme olejem a opečeme na pánvi na másle.

Poznámka

Podáváme s různě upravenými bramborami a tatarskou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept