Recept

Pstruh s citronovým máslem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17314

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Citronová šťáva
100 g Máslo čerstvé
4 ks Nové koření celé
4 ks Pepř černý celý
800 g Pstruh
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 593 kcal
Kilojoule 2 480kJ
8% Sacharidy 29 g
47% Tuky 35 g
16% Sodík 326 mg
82% Bílkoviny 46 g

Pstruh s citronovým máslem postup přípravy receptu:

1

Do 1 l vody přidáme sůl, koření a oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli. Povaříme asi 10 minut, vložíme omyté pstruhy a vaříme dalších 10 minut.

2

V kastrůlku rozehřejeme máslo, přilijeme citronovou šťávu a chvíli povaříme. Porce uvařeného pstruha upravíme na talíře a přelijeme citronovým máslem. Ihned podáváme.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept