Vídeňský kapr

45 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
385 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
25 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
747 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné porce kapra osolíme a pokapeme citronovou šťávou.
  • 2
    Mísu z varného skla vymažeme máslem, urovnáme do ní porce kapra a přelijeme je polovinou rozmíchané zakysané smetany. Poklademe plátky slaniny, potřeme hořčicí a posypeme oloupanou, nadrobno nasekanou cibulí, okurkou a kapary. Navrch znovu zalijeme smetanou a posypeme nastrouhaným sýrem.
  • 3
    Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.