Jednoduchý recept

Rýže rajčatová

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 1743

Ingredience

100 g Cibule
120 g Protlak rajčatový
630 g Rýže loupaná
15 g Sůl
75 g Tuk
1 l Voda pitná
30 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 321 kcal
Kilojoule 1 344kJ
16% Sacharidy 56 g
10% Tuky 8 g
30% Sodík 602 mg
9% Bílkoviny 5 g

Rýže rajčatová postup přípravy receptu:

1

Rýži přebereme, několikrát propláchneme studenou vodou, spaříme, znovu propláchneme a necháme okapat.

2

Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a zpěníme ji na tuku. Přidáme rozetřený česnek, rajčatový protlak a zastříkneme vodou. Velmi krátce podusíme, přidáme rýži, zalijeme vodou, osolíme, promícháme a zvolna zavaříme. Přikryjeme poklicí a dusíme doměkka.

3

Nakonec udušenou rýži promícháme vidličkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept