Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 17432

Ingredience

1 ks Cibule
4 ks Lilek
150 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 405 kcal
Kilojoule 1 696kJ
5% Sacharidy 17 g
56% Tuky 42 g
5% Sodík 103 mg
5% Bílkoviny 3 g

Pasta z lilků postup přípravy receptu:

1

Lilky nasucho opečeme na plotýnce sporáku, oloupeme, rozkrojíme, zbavíme semínek a pokrájíme nadrobno. Vložíme je do mísy a rozetřeme na kaši.

2

Do lilkové kaše přiléváme za stálého míchání olej, nakonec podle chuti osolíme, opepříme, přidáme oloupanou, nadrobno rozkrájenou cibuli a utřený česnek.

3

Pastou můžeme plnit rajčata a papriky, nebo ji mažeme na pečivo.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept