Zdravý recept

Pikantní švestky po japonsku

  • Japonsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 17433

Ingredience

1 hrst Máta
170 g Sůl
500 g Švestky

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 59 kcal
Kilojoule 245kJ
4% Sacharidy 15 g
0% Tuky 0 g
824% Sodík 16 g
2% Bílkoviny 1 g

Pikantní švestky po japonsku postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené švestky urovnáme těsně vedle sebe do kameninového hrnce. Jednotlivé vrstvy švestek prosypeme solí a omytými lístky máty.

2

Hrnec dobře uzavřeme, ovážeme a uložíme na chladné místo.

3

Švestky konzumujeme nejdříve po 3 měsících.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept