Recept

Norské rybí karbanátky

  • Norsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17445

Ingredience

1 ks Cibule
500 g Filé rybí
250 ml Mléko polotučné
100 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej rostlinný
50 g Rýže dušená
2 polévková lžíce Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 317 kcal
Kilojoule 1 326kJ
8% Sacharidy 29 g
8% Tuky 6 g
9% Sodík 171 mg
110% Bílkoviny 62 g

Norské rybí karbanátky postup přípravy receptu:

1

Zmrazené rybí filé, vařenou rýži i oloupanou cibuli umeleme, promícháme s vejcem, mlékem, moukou a solí. Vše dobře propracujeme.

2

Ze směsi tvarujeme karbanátky a obalujeme je v mouce, vejci a ve strouhance.

3

Karbanátky smažíme v pánvi na oleji do zlatova.

4

Podáváme s bramborovu kaší a zeleninovým salátem.

Poznámka

Servírujeme teplé. Množství mouky a mléka upravíme podle potřeby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept