Rýže karí

30 min.
Indie
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
335 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
8 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
3 g
Cukr
465 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži přebereme, několikrát propláchneme studenou vodou, spaříme, znovu propláchneme a necháme okapat.
  • 2
    Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a zpěníme na tuku. Přidáme karí koření, krátce osmahneme a nasypeme rýži. Zalijeme vodou, osolíme, promícháme a zvolna zavaříme. Přikryjeme poklicí a dusíme doměkka.
  • 3
    Nakonec udušenou rýži promícháme vidličkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.