Recept

Hovězí plátky dušené s celerem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17461

Ingredience

1 ks Bobkový list
300 g Celer bulvový
1 polévková lžíce Citronová šťáva
400 g Hovězí maso zadní
1 polévková lžíce Pažitka
5 ks Pepř černý celý
60 g Slanina vepřová
0,5 kávová lžička Sůl
400 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 335 kcal
Kilojoule 1 401kJ
10% Sacharidy 35 g
17% Tuky 13 g
18% Sodík 359 mg
52% Bílkoviny 29 g

Hovězí plátky dušené s celerem postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme je, slaninu pokrájíme na kostičky, rozškvaříme, přidáme plátky masa a opečeme je. Mírně podlijeme vodou, osolíme, okořeníme a pokryjeme oloupaným, na plátky nakrájeným celerem. Vše dusíme do měkka.

2

Měkké maso posypeme nasekanou pažitkou a pokapeme citronovou šťávou.

3

Podáváme obložené rajčaty nebo ředkvičkami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept