Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 17471

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krupice
300 g Hrášek
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Voda pitná
300 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 178 kcal
Kilojoule 745kJ
7% Sacharidy 26 g
9% Tuky 7 g
11% Sodík 212 mg
11% Bílkoviny 6 g

Šalotky s hráškem postup přípravy receptu:

1

Očištěné cibulky vaříme spolu s hráškem v menším množství osolené vody. Když se voda začne vařit, přidáme máslo, sůl a cukr.

2

Měkkou zeleninu zaprášíme moukou a ještě 1 - 2 minuty podusíme.

3

Podáváme posypané petrželkou jako přílohu k rybám, ke kuřeti nebo k telecímu masu.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept