Rýže šunková

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
364 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
14 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
2 g
Vápník
12 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži přebereme, několikrát propláchneme studenou vodou, spaříme, znovu propláchneme a scedíme ji. Přidáme polovinu dávky tuku, zalijeme vodou, osolíme a zvolna zavaříme. Přikryjeme poklicí a dusíme doměkka.
  • 2
    Šunku nakrájíme na drobné kostičky a prohřejeme ji na zbylém tuku. Potom ji přidáme do udušené rýže.
  • 3
    Nakonec rýži promícháme vidličkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.