Recept

Pohanková kaše s brynzou

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17490

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Olej rostlinný
200 g Pohanka
50 g Slanina vepřová
100 g Sýr Brynza
0,5 kávová lžička Sůl
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 328 kcal
Kilojoule 1 370kJ
11% Sacharidy 39 g
20% Tuky 15 g
10% Sodík 208 mg
23% Bílkoviny 13 g

Pohanková kaše s brynzou postup přípravy receptu:

1

Pohanku spaříme, propláchneme studenou vodou a vložíme na cibuli zpěněnou na oleji. Zalijeme vodou a pod pokličkou zvolna dusíme na kaši.

2

Pohankovou kaši podáváme politou na kostičky nakrájenou, rozehřátou slaninou a posypanou rozdrobenou brynzou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept