Zdravý recept

Kedlubnový salát se žervé

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 17519
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

4 ks Kedlubna
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
1 polévková lžíce Křen
4 polévková lžíce Mléko polotučné
0,5 kávová lžička Sůl
80 g Žervé

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 92 kcal
Kilojoule 385kJ
3% Sacharidy 11 g
6% Tuky 4 g
10% Sodík 199 mg
6% Bílkoviny 3 g

Kedlubnový salát se žervé postup přípravy receptu:

1

Žervé utřeme s mlékem a osolíme.

2

Kedlubny oloupeme, nakrájíme na nudličky a promícháme s utřeným žervé. Nakonec do salátu vmícháme nasekaný kopr a nastrouhaný křen.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept