Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 17523

Ingredience

0,3 ks Bujón hovězí
500 g Houby čerstvé
1 kávová lžička Majoránka
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 kávová lžička Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
2 kávová lžička Vegeta
1 dl Voda pitná
1 dl Víno bílé
100 ml Zakysaná smetana
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 197 kcal
Kilojoule 826kJ
3% Sacharidy 9 g
19% Tuky 14 g
10% Sodík 194 mg
13% Bílkoviny 7 g

Pikantní pečené houby postup přípravy receptu:

1

Zapékací mísu vymažeme máslem a dno pokryjeme očištěnými, na plátky nakrájenými houbami.

2

V pánvi rozpustíme máslo a přidáme nasekanou pažitku, majoránku, pepř, nasekaný česnek a koření. Chvíli podusíme a zalijeme vodou s bujónem a vínem. Necháme prohřát a zašleháme zakysanou smetanu.

3

Omáčku nalijeme na houby a pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept