Recept

Vepřová žebírka s rajčaty

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17524

Ingredience

4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
10 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
1 kg Vepřová žebra
400 ml Voda pitná
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 806 kcal
Kilojoule 3 373kJ
3% Sacharidy 10 g
88% Tuky 66 g
20% Sodík 396 mg
75% Bílkoviny 42 g

Vepřová žebírka s rajčaty postup přípravy receptu:

1

Očištěná a omytá vepřová žebírka naklepeme, okraje nařízneme a maso opepříme. Necháme chvíli odležet.

2

Žebírka rychle opečeme po obou stranách na oleji, podlijeme horkou vodou, osolíme a dusíme doměkka.

3

Rajčata spaříme, oloupeme, nakrájíme na dílky a zbavíme zrnek.

4

Měkká žebra vyjmeme a uchováme na teplém místě. Do šťávy vložíme rajčata a spolu s oloupaným, nastrouhaným česnekem je podusíme a přidáme k masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept