Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 55 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 17545

Ingredience

400 g Cukr krupice
20 g Cukr moučkový
0,5 kávová lžička Kypřicí prášek do pečiva
250 ml Mléko plnotučné
350 g Mouka polohrubá
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hrubá
225 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej rostlinný
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 630 kcal
Kilojoule 2 636kJ
24% Sacharidy 87 g
38% Tuky 29 g
2% Sodík 42 mg
17% Bílkoviny 10 g

Babiččina bábovka postup přípravy receptu:

1

Šlehačem zpracujeme máslo, cukr, mouku, mléko, prášek do pečiva a vejce. Vše hněteme do hladkého těsta.

2

Těsto vlijeme do vymazané a hrubou moukou vysypané formy na bábovku o průměru 23 cm.

3

Pečeme v předehřáté troubě na 180°C asi 50-55 minut.

4

Hotovou bábovku necháme vychladnout, potom ji vyklopíme z formy a pocukrujeme.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept