Jednoduchý recept

Zmrzlina z černého rybízu

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Zmrzlina z černého rybízu 5 1
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 17656

Ingredience

120 g Cukr krupice
3 polévková lžíce Likér rybízový
3 polévková lžíce Sirup rybízový
300 ml Smetana 33% (šlehačka)
4 ks Vejce slepičí
1 hrst Černý rybíz

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 236 kcal
Kilojoule 988kJ
6% Sacharidy 20 g
21% Tuky 16 g
2% Sodík 41 mg
8% Bílkoviny 5 g

Zmrzlina z černého rybízu postup přípravy receptu:

1

Bílky vyšleháme na tuhý sníh. Žloutky utřeme s cukrem a vše spojíme. Přidáme tuhou šlehačku a promícháme s likérem z černého rybízu a sirupu z černého rybízu.

2

Směs přendáme do plastové nádoby a dáme přes noc do mrazáku.

3

Servírujeme v miskách ozdobené černým rybízem.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept