Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 17671

Ingredience

3 polévková lžíce Citronová šťáva
120 g Cukr krupice
1 ks Kiwi
5 polévková lžíce Likér malinový
500 g Maliny
1 ks Papaya
4 polévková lžíce Sirup Golden
300 ml Voda pitná
1 polévková lžíce Želatina

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 147 kcal
Kilojoule 615kJ
10% Sacharidy 34 g
1% Tuky 1 g
1% Sodík 14 mg
3% Bílkoviny 1 g

Malinový sorbet postup přípravy receptu:

1

Mražené maliny posypeme cukrem a dáme stranou rozmrazit.

2

Do rendlíku dáme práškovou želatinu a 250 ml vody a necháme minutu stát. Za časného míchání zahříváme na středním plameni, až se želatina zcela rozpustí, potom odstavíme.

3

Maliny propasírujeme přes síto, aby vznikl protlak. Přidáme sirup smíchaný se 4 lžícemi vody, malinový likér a citrónovou šťávu. Po částech zašleháme želatinu. Směs nalijeme do nádoby na zamrazení a dáme do mrazáku částečně zmrazit, občas promícháme.

4

Částečně zmrazenou směs rozmixujeme v mixéru, vrátíme do nádoby a necháme na 3 hodiny v mrazáku.

5

Na misky upravíme plátky kiwi, papáju a čerstvé maliny. Na ovoce dáme vždy tři až pět kopečků sorbetu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept