Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 1771

Ingredience

250 dkg Mouka polohrubá
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
100 g Sýr Eidam cihla 30%
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
2 dl Voda pitná
100 g Šunka dušená
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

239% Kalorie 4,720 kcal
Kilojoule 19 749kJ
256% Sacharidy 921 g
66% Tuky 49 g
9% Sodík 178 mg
306% Bílkoviny 172 g

Žampionové špecle postup přípravy receptu:

1

Omyté a oloupané žampiony nakrájíme na kousky.

2

Osmahneme je na másle s nakrájenou šunkou.

3

Špecle vytvoříme z 250g polohrubé mouky, vejce, soli a 2dcl vody.

4

Dáme je do vroucí vody a jakmile vyplavou jsou hotové.

5

Přidáme ke směsi a lehce zahřejeme, aby se chutě propojily.

6

Na závěr osolíme a posypeme sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept