Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (35%)
ID receptu: 17819

Ingredience

1 ks Cibulka jarní
1 špetka Cukr krupice
1 kávová lžička Hořčice Dijonská
2 polévková lžíce Olej olivový
1 hrst Pažitka
1 ks Petržel kořen
250 g Sleď Baltický marinovaný
1 špetka Sůl
4 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 156 kcal
Kilojoule 654kJ
1% Sacharidy 4 g
15% Tuky 11 g
4% Sodík 85 mg
21% Bílkoviny 12 g

Salát ze sleďů postup přípravy receptu:

1

Marinované sledě nakrájíme na proužky nebo kostičky a smícháme s nakrájenou cibulí, nahrubo nastrouhanou petrželí a dalšími surovinami na dresink.

2

Na talíři můžeme posypat nakrájenou pažitkou a podáváme s celozrnným pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept

Tip z našeho eshopu VseNaVareni.cz