Jednoduchý recept

Bleskové špagety olio e aglio

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 2 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (39%)
ID receptu: 17828
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

4 stroužek Česnek
1 ks Feferony
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
4 polévková lžíce Petržel - nať
500 g Špagety, Makarony
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 503 kcal
Kilojoule 2 107kJ
27% Sacharidy 96 g
7% Tuky 5 g
10% Sodík 204 mg
30% Bílkoviny 17 g
Bleskové špagety olio e aglio

Bleskové špagety olio e aglio postup přípravy receptu:

1

Připravíme velký hrnec s dostatkem vody a v něm uvaříme v osolené vodě s olejem špagety, aby byly al dente (na skus).

2

Když se špagety vaří, rozpálíme ve velké pánvi olej a dozlatova osmažíme na kousky nasekaný česnek. K němu přidáme scezené hotové špagety a jemně nasekanou petržel. Promícháme vše a můžeme opepřit nebo přidat feferonku.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept