Mořský vlk zapečený s rajčaty a parmezánem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2845 kcal
Bílkoviny
431 g
Tuky
102 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
3 g
Cukr
34 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve si připravíme filety z mořského vlka s kůží. Položíme je kůží dolů, osolíme, pokapeme olivovým olejem a citronovou šťávou. Vložíme je do pekáčku vyloženého pečicím papírem a potřeného olivovým olejem. Rajčata loupaná z konzervy zbavíme nálevu (vylijeme ho do misky vedle), smícháme je s drceným česnekem a sekanou petrželkou a poklademe směs na filety. Filety posypeme strouhankou smíchanou se strouhaným parmezánem a poklademe je plátky másla. Pečeme v troubě na 200 stupňů asi 15 minut.
  • 2
    Mezitím, než se upeče ryba, na pánvičce rozpustíme máslo, vlijeme šťávu z rajčat a vodu zredukujeme a ochutíme solí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.