Jednoduchý recept

Zeleninová kaše s rybou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (35%)
ID receptu: 17893

Ingredience

250 g Brambory
100 g Brokolice
250 g Celer bulvový
1 kávová lžička Citronová šťáva
30 g Máslo čerstvé
1 hrst Petržel - nať
1 špetka Sůl
120 g Treska mražená
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 166 kcal
Kilojoule 695kJ
4% Sacharidy 15 g
12% Tuky 9 g
8% Sodík 167 mg
15% Bílkoviny 8 g

Zeleninová kaše s rybou postup přípravy receptu:

1

Omyjeme, oloupeme brambory a celer a rozkrájíme je na kostičky. Očistíme a nalámeme na růžičky brokolici. Košťály oloupeme a nakrájíme na kolečka. Omytou rybu (treska nebo červený okoun) pokapeme citronovou šťávou a rozkrájíme na kostičky.

2

V kastrolu rozpustíme tuk a na něm orestujeme zeleninu a brambory. Podlijeme vodou, přikryté povaříme asi 15 minut a přidáme na dalších 5 minut rybu.

3

Z očištěné petrželky otrháme lístky, které přidáme, a vše rozmixujeme na jemnou kaši.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept