Recept

Štěrbáková studená polévka s avokádem

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (35%)
ID receptu: 17972

Ingredience

2 ks Avokádo
8 polévková lžíce Kapary sterilované
0,5 kávová lžička Kari koření
12 polévková lžíce Limetková šťáva
6 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
125 ml Vývar drůbeží
3 ks Štěrbák zahradní

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 362 kcal
Kilojoule 1 516kJ
7% Sacharidy 25 g
35% Tuky 26 g
73% Sodík 1 g
15% Bílkoviny 8 g

Štěrbáková studená polévka s avokádem postup přípravy receptu:

1

Oprané a na nudličky nakrájené štěrbáky, oloupaná a vypeckovaná avokáda nakrájená nadrobno, kapary z konzervy, olej a limetovou šťávu dáme do mixeru a rozmixujeme dohladka. Do kaše vlijeme připravený hotový kuřecí vývar tak, aby vznikla polévka konzistence, dle libosti. Přidáme kari koření podle chuti, sůl a pepř. Vše důkladně promícháme.

2

Hotovou polévku dáme vychladit do chladničky asi na 2 hodiny.

Poznámka

Vychlazenou polévku můžeme podávat v miskách s pečivem nebo krutony a mohou být i potřeny mátou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept