Jednoduchý recept

Studená polévka z červené řepy

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 50 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (35%)
ID receptu: 17973

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Ocet vinný červený
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Rajčata
1 špetka Sůl
700 ml Voda pitná
500 ml Vývar drůbeží
0,5 kávová lžička Wasabi mleté
100 ml Zakysaná smetana
1 polévková lžíce Zázvor celý
300 g Červená řepa
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 223 kcal
Kilojoule 932kJ
3% Sacharidy 11 g
12% Tuky 9 g
22% Sodík 430 mg
6% Bílkoviny 3 g

Studená polévka z červené řepy postup přípravy receptu:

1

Uvařenou na kostičky nakrájenou červenou řepu, sloupnuté a na kostičky nakrájené rajče, nadrobno nakrájený česnek a cibuli, nastrouhaný zázvor, wasabi, ocet, olej, vývar, sůl, pepř a kysanou smetanu (polovina dávky) dáme do mixeru a rozmixujeme najemno.

2

Umixovanou směs přecedíme přes síto do mísy, kterou potom dáme do chladničky. Podáváme studenou, ozdobenou kysanou smetanou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept