Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18045

Ingredience

1 ks Cibulka jarní
130 g Hrášek
300 g Kuřecí prsa
3 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Olej sezamový
1 kávová lžička Omáčka sojová světlá
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Solamyl
0,5 kávová lžička Sůl
3 ks Vejce slepičí
1 polévková lžíce Víno rýžové čínské

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 226 kcal
Kilojoule 946kJ
2% Sacharidy 6 g
16% Tuky 12 g
15% Sodík 306 mg
41% Bílkoviny 23 g

Kuřecí maso fu jong postup přípravy receptu:

1

Rýžové víno smícháme se škrobovou moučkou, solí, pepřem a řádně rozmícháme.

2

Maso nakrájíme na velmi tenké nudličky přes vlákno a rozložíme na talíř. Přelijeme připravenou směsí, promícháme.

3

Jarní cibulku drobně pokrájíme, vložíme do misky, přidáme vejce, špetku soli, vše rozšleháme.

4

Rostlinný olej rozehřejeme ve woku, přidáme kuřecí maso a za stálého obracení minutu opékáme. Do woku přidáme rozšlehané vejce s cibulkou, mírně mícháme, dokud neztuhnou. Olej ze dna woku by měl vystoupit na povrch.

5

Přidáme hrášek, sójovou omáčku, dle chuti osolíme a servírujeme na předehřátých talířích pokapané sezamovým olejem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept