Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 18094

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Kapusta hlávková
100 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
58 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 442 kcal
Kilojoule 1 849kJ
10% Sacharidy 36 g
40% Tuky 30 g
23% Sodík 452 mg
24% Bílkoviny 14 g

Čevapčiči z kapusty postup přípravy receptu:

1

Omytou a očištěnou kapustu uvaříme v osolené vodě doměkka, vyjmeme a necháme okapat.

2

Vychladlou kapustu jemně nasekáme nebo umeleme a v míse promícháme s vejci, nadrobno nasekaným česnekem, pepřem a trochou strouhanky.

3

Ze směsi tvarujeme malé šišky a zprudka je opékáme na pánvi na oleji.

4

Hotové čevapčiči posypeme syrovou, na kroužky nakrájenou cibulí.

5

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept