Letní salátový talíř
25 min.
Ingredience
- 100gramůSalát kadeřavý
 - 100gramůKrab
 - 120gramůLosos uzený
 - 175gramůSýr Lučina - termizovaný
 - 1lžičkaHořčice plnotučná
 - 2lžíceCitronová šťáva
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 1špetkaSůl
 - 1kusLimetka
 - 1kusSalát hlávkový
 - 2lžíceKopr čerstvý
 - 0,5kusSalát Lollo Biondo
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
218 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
14 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
650 mg
Postup přípravy
- 1Omyté saláty natrháme na kousky a rozdělíme na 4 talíře, posypeme rozmraženým krabím masem (maso můžeme krátce povařit), vedle upravíme plátky uzeného lososa.
 - 2Lučinu smícháme s nasekaným koprem, hořčicí a citronovou šťávou, omáčku okořeníme, nalijeme na salát.
 - 3Nakonec každou porci ozdobíme snítkou kopru a plátkem limetky.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.