Recept

Rajčata s tuňákovou a rýžovou náplní

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 18115
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

5 ks Ančovička - filety
100 g Majonéza
1 špetka Majoránka
0,5 ks Mrkev kořen
0,5 ks Paprikové lusky čerstvé
4 ks Rajčata
80 g Rýže dušená
0,5 kávová lžička Sůl
50 g Tuňák v oleji

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 315 kcal
Kilojoule 1 317kJ
3% Sacharidy 9 g
89% Tuky 67 g
15% Sodík 309 mg
29% Bílkoviny 16 g

Rajčata s tuňákovou a rýžovou náplní postup přípravy receptu:

1

Omytá rajčata rozpůlíme, vydlabeme a osolíme.

2

Vařenou rýži promícháme s nakrájeným tuňákem, pokrájenou paprikou a na nudličky rozkrájenou mrkví. Přimícháme majonézu a okořeníme majoránkou.

3

Směsí naplníme připravená rajčata, která nakonec ozdobíme ančovičkami.

Poznámka

Servírujeme studené. Majoránku můžeme nahradit nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept