Recept

Zelný salát s jablky a vínem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 1812

Ingredience

5 ks Diachrom
200 g Hroznové víno
1 ks Jablka
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 polévková lžíce Olej stolní
0,5 kávová lžička Sůl
100 ml Voda pitná
500 g Zelí hlávkové červené

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 58 kcal
Kilojoule 243kJ
4% Sacharidy 13 g
1% Tuky 1 g
3% Sodík 67 mg
2% Bílkoviny 1 g

Zelný salát s jablky a vínem postup přípravy receptu:

1

Omyté červené zelí nakrouháme na nudličky.

2

Spaříme vroucí vodou a necháme okapat a vychladnout.

3

V octu rozpustíme tablety Diachromu, přidáme olej, sůl a 100ml studené vody.

4

Zálivku zamícháme.

5

Kuličky vína rozpůlíme, oloupané jablko nastrouháme a vše přidáme k zelí, které vychladlo.

6

Zalijeme zálivkou, promícháme a dáme vychladit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept

Tip z našeho eshopu VseNaVareni.cz