Recept

Brambory s tuňákem a černými olivami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 18152

Ingredience

1000 g Brambory
2 ks Feferony
1 kávová lžička Kmín celý
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
5 polévková lžíce Olej rostlinný
140 g Olivy černé
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Rozmarýn čerstvý
80 g Salám Poličan
1 kávová lžička Sůl
150 g Tuňák v oleji

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 371 kcal
Kilojoule 1 552kJ
10% Sacharidy 36 g
21% Tuky 16 g
28% Sodík 552 mg
42% Bílkoviny 24 g

Brambory s tuňákem a černými olivami postup přípravy receptu:

1

Oloupané, na kostky nakrájené brambory opečeme na rozehřátém oleji na pánvi dozlatova. Osolíme je, opepříme a okořeníme paprikou a kmínem. Pod pokličkou dusíme brambory ještě asi 15 minut. Občas je promícháme, aby se nepřipalovaly.

2

Okapaného tuňáka rozdělíme na kousky a spolu s olivami, feferonkami a kolečky salámu přidáme k bramborám. Vše prohříváme asi 5 minut.

3

Pokrm podáváme posypaný nakrájenou pažitkou a nasekaným koprem. Ozdobíme snítkou rozmarýnu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept