Recept

Hovězí roštěná s cibulkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18199

Ingredience

600 g Brambory
200 g Cibule
600 g Hovězí roštěnka níz. peč.
50 g Máslo čerstvé
30 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
1,2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 608 kcal
Kilojoule 2 543kJ
7% Sacharidy 24 g
55% Tuky 41 g
10% Sodík 204 mg
63% Bílkoviny 35 g

Hovězí roštěná s cibulkou postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na roštěnky, okraje nařízneme a maso naklepeme, osolíme, opepříme a mírně potřeme olejem. Necháme asi 2 hodiny odležet.

2

Celé, oloupané brambory uvaříme ve vroucí osolené vodě téměř doměkka a scedíme je.

3

Roštěnky zprudka opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji, přidáme máslo a oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli. Snížíme příkon tepla a roštěnky s cibulí smažíme dorůžova. Zároveň s cibulí přidáme k masu i uvařené brambory a opečeme je.

4

Roštěnky upravíme na talíře, obložíme opečenými bramborami a ozdobíme kolečky cibule a nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept