Recept

Jemná rýžová polévka se zeleninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18209

Ingredience

250 g Hovězí maso přední
50 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
150 g Rýže loupaná
250 ml Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí
1 l Voda pitná
100 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 444 kcal
Kilojoule 1 856kJ
10% Sacharidy 35 g
33% Tuky 25 g
13% Sodík 260 mg
34% Bílkoviny 19 g

Jemná rýžová polévka se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Omyté maso vaříme v osolené vodě doměkka.

2

Maso scedíme a do vývaru přidáme na másle osmahnutou, očištěnou kořenovou zeleninu a propláchnutou rýži. Uvaříme doměkka, prolisujeme a nakonec do polévky přidáme žloutek rozkvedlaný ve smetaně.

3

Uvařené maso můžeme nakrájet na kousky a přidat do polévky.

4

Každou porci posypeme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept