Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 18272

Ingredience

2 ks Cibule
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
4 ks Paprikové lusky čerstvé
4 ks Rajčata
50 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
500 g Vepřové koleno

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 491 kcal
Kilojoule 2 054kJ
4% Sacharidy 13 g
51% Tuky 38 g
15% Sodík 305 mg
45% Bílkoviny 25 g

Perkelt s rajčaty postup přípravy receptu:

1

Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme a zlehka na ní osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli.

2

Přidáme omyté, na kostky nakrájené maso, očištěné, na proužky nakrájené papriky a omytá, na dílky nakrájená rajčata. Osolíme, okořeníme mletou paprikou a zvolna dusíme doměkka. Během dušení občas zamícháme a podlijeme vodou. Omáčku nezahušťujeme.

3

Podáváme s vařenými bramborami, dušenou rýží nebo těstovinami.

Poznámka

Pokrm můžeme připravit i z vepřového ramínka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept