Recept

Džuveč z vepřového bůčku

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 18279

Ingredience

2 ks Cibule
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
3 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
4 ks Rajčata
130 g Rýže loupaná
60 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
500 g Vepřový bok
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

49% Kalorie 958 kcal
Kilojoule 4 007kJ
11% Sacharidy 39 g
109% Tuky 82 g
12% Sodík 248 mg
28% Bílkoviny 16 g

Džuveč z vepřového bůčku postup přípravy receptu:

1

Omytý bůček nakrájíme na hranolky. Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na rozehřátém sádle, přidáme nakrájené maso, osolíme, opepříme a mírně osmahneme. Vmícháme mletou papriku, podlijeme horkou vodou a dusíme.

2

K téměř měkkému masu přidáme očištěné, na nudličky nakrájené papriky, oloupaná, na dílky nakrájená rajčata, česnek utřený se solí a propláchnutou rýži. Vše zalijeme horkou vodou, promícháme, chvíli povaříme a ve vyhřáté troubě dusíme doměkka.

3

Při podávání posypeme každou porci nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept