Jednoduchý recept

Smažené vepřové plátky s pepřem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 18297

Ingredience

4 polévková lžíce Olej stolní
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Solamyl
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
500 g Vepřová plec

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 353 kcal
Kilojoule 1 477kJ
0% Sacharidy 1 g
38% Tuky 28 g
15% Sodík 299 mg
40% Bílkoviny 23 g

Smažené vepřové plátky s pepřem postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky a dobře naklepeme. Plátky obalíme v rozšlehaném vejci a potom v solamylu. Zprudka je osmažíme po obou stranách na rozehřátém oleji.

2

Hotové plátky posypeme směsí pepře a soli.

3

Podáváme s tmavým chlebem a francouzským salátem.

Poznámka

Můžeme použít i vepřové ramínko.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept