Uzený losos zdobený kaviárem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Uzený losos zdobený kaviárem
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | fialova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (24%) |
ID receptu: | 18334 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
1 polévková lžíce | Kaviár |
800 g | Losos uzený |
2 ks | Vejce křepelčí |
Nutriční hodnoty jedné porce
17% Kalorie 326 kcal
Kilojoule 1 362kJ
0% Sacharidy 0 g
14% Tuky 11 g
15% Sodík 292 mg
95% Bílkoviny 54 g
Uhlovodany | 322,6mg |
---|---|
Cholesterol | 223,9mg |
Draslík | 848,8mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,5mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Kaviár, Losos uzený, Vejce křepelčí mají zadané všechny známé hodnoty.

Uzený losos zdobený kaviárem postup přípravy receptu:
1 | Plátky uzeného lososa položíme na čisté lastury. |
2 | Křepelčí vejce uvaříme natvrdo, rozložíme na plátky lososa a ozdobíme trochou kaviáru. |
Poznámka
Servírujeme teplé. Použijeme čisté lastury z ústřic.