Recept

Kuře s česnekovou krustou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 18349

Ingredience

750 g Kuře
80 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
100 g Strouhanka
100 g Sýr Parmezán
0,5 kávová lžička Sůl
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 721 kcal
Kilojoule 3 016kJ
4% Sacharidy 15 g
69% Tuky 52 g
40% Sodík 800 mg
82% Bílkoviny 46 g

Kuře s česnekovou krustou postup přípravy receptu:

1

Očištěné, omyté a osušené kuře naporcujeme. Strouhanku smícháme s nastrouhaným sýrem, nasekanou petrželkou, solí a pepřem.

2

Na pánvi zvolna rozehřejeme máslo a přidáme oloupaný, jemně nakrájený česnek. Porce kuřete potřeme česnekovým máslem, potom je obalíme v připravené strouhankové směsi a urovnáme na plech kůží nahoru.

3

Zbylé česnekové máslo a strouhankovou směs promícháme a nasypeme na porce kuřete.

4

Pečeme ve středně vyhřáté troubě přibližně hodinu.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept